Home
Noviny
Kultura
info

 

ELVIS GOTT SUPERSTAR


zajímavosti - kapely


Elvis Gott Superstar

Tři živí muzikanti a jeden stroj hrající vlastní výživnou a hustou směsici elektronického-tanečního-rock-popu. Parta, která nemá nic společného ani s králem R'n'R ani se zlatým Karlem, ale o které ještě určitě uslyšíte! Slibně se rozjíždějící klubová záležitost z Plzně.

Kapela existuje od jara 2001 ve složení Pavel Budek - zpěv, kytara, programování (dříve např. MESQUALEROS, Požár mlýna, Nemáte zač, ...), Jirka Kotek - zpěv, baskytara (dříve např. MESQUALEROS, Nemáte zač, atd.) a Roman Pezlar - bicí (dále hraje např. v kapelách LSD, Whitesnake Revival). Na podzim 2001 nahráli (tehdy ještě s bubeníkem Markem Smazalem - dříve např. Kazisvět, Smoking Head, Karolína, atd.) své první demoCD "Jahůdka" - kladné recenze např. v Rock&Pop (březen 2002), jsou vítězi soutěže Rock Nymburk 2002, atd.

Skupinu můžete vidět a slyšet také na letních festivalech (např. na megafestu Rock for People v Českém Brodě) a zejména v klubech (v Plzni hlavně v Divadle pod lampou, Šantánu a Chameleonu).

Skladby v mp3, termíny koncertů, recenze a další info na oficiálních stránkách skupiny na elvisgottsuperstar.webpark.cz.

Kontakt:
Jirka Kotek
tel.: 0723 26 55 03
e-mail: cotozza@yahoo.com




 
HOME
UP