Home
Noviny
Kultura
info

 

JÍZDA PŘES RYBNÍK


navštívenky

 

Přes rybník se jezdilo 14.července v Plasích

ilustrační 1ilustrační 2žbluňktaakhle velkejvodník

startovní listinasoustředěníplavčík v cílipiknik v cílioblečení

Na start se postavilo celkem 135 závodníků (o 23 více než na předposledním ročníku v roce 1999) z nich pouze 26 lávku úspěšně překonalo (o 14 více než v r. 1999) - je to s podivem, protože lávka byla letos těžší. Mnoho startujících mělo humorné převleky i bycikly - nejlepší bylo asi letadlo (i s křídly) - ti byli odměňováni křížovkami a koláčky.

Celkem akci navštívilo téměř 3 tis. platících diváků (hodně jich určitě prošlo bez placení). Kapelu EXPRES navšívilo téměř 1 tis. lidí. O zajištění akce s během jejího konání staralo okolo 50-ti pořadatelů. Návštěvníci snědli a vypili prakticky všechno, co stánky s občerstvením nabízeli.

přilba a chrániče...nejstarší účastníkFM+ blondýnydivácihloubka

Na slosovatelné vstupenky bylo vylosováno 40 cen, které do soutěže věnovali sponzoři a hlavní pořadatel Petr Matějček.
  • 1. místo (mobilní telefon SIEMENS A36) získal Radek Volín z Třemošné s časem více než 2 min.
  • 2. místo (sporotvní hodinky TIMEX) si odvezl Pavel Klouček z Vejprnic.
  • 3. místo (vyhlídkový let) vyhrál Radek Volín z Horní Břízy
Odměněn byl i nejmladší účastník - 7mi letá Kristýnka Škopová z Plas; nejstarší účastník Robert Kulda z Dolního Žďáru (50 let) a nejlepší žena Libuše Pucholtová z Plání (přejela jako jediná žena)

I přes počáteční problémy (hnízdo divokých včel přímo v místě startu nad komentátorským můstkem, které Petr Matějček ráno likvidoval, zpoždění aparatury - Petr 20 min. před začátkem akce roztlačoval mikrobus, který aparaturu vezl - a výpadek elektřiny z důvodu přetížení) nakonec vše dobře dopadlo. Akce velmi povedená.

Kozel 1Kozel 2Kozel 3moderátorPetr Matějček

-OK.-
 
HOME
UP