Home
Noviny
Kultura
info

 

THE VIBRATORS A SEX DEVIANTS S BRADAVICÍ V LAMPĚ


navštívenky


Lampa Punkem rozvibrovaná 1.8.2002 aneb The Vibrators se Sex Deviants a Bradadavicí v závěsu 

BradaviceBradaviceBradaviceBradaviceBradaviceBradaviceBradavice

 Bradavice ­ novotvar na kůži, většinou příliš nemilovaný dámami... ale, pane kolego, tady se jedná o božkovskou BRADAVICI, slavnou podzemněpunkovou skupinu, znalci vyhledávanou a popíkaři zatracovanou. /Tolik z rozhovoru dvou neznámých znalců božkovskoplzeňských poměrů, vyslechnutého na baru výše uvedeného klubu /, Když se ozval příjemný "nátěr" z podia a já vyrazil s digitálem do kotle nejenpankáčů lovit nějaké ty záběry, tak mé uši neustále zjišťovaly, že jim tato hudba vhod. Celý blok bradavičnatých bardů byl ozvláštněn mnohorůznou projekcí na velkou obrazovku vyplňující celé pozadí scény, na které se střídaly kreslené piškuntálie s koitálními praktikami přímo nekoitálně.

Sex DeviantsSex DeviantsSex DeviantsSex DeviantsSex DeviantsSex Deviants

Nikoliv den poté, ale po krátké chvilce se na pódium přihrnula rokycanská horda SEX DEVIANTS, aby ho opanovala svým pojetím muziky hnané bez překážek jedním směrem - k totálnímu útoku na ušiska svých posluchačů, kterých se nemálo zhoufovalo v lampovém prostoru.

The VibratorsThe VibratorsThe VibratorsThe VibratorsThe VibratorsThe VibratorsThe Vibrators

No, a potom se sálek ještě více zaplnil číraři, máničkami a znalci hudby přímočaré vůbec, oni totiž The Vibrators nejsou žádná ořezávátka pro tužky dětiček z nedělních školiček, a navíc jsou v těchto končinách známí z pašovaných elpíček, nově sehnaných cédeček a celkem nedávno importovaní jednou českou pravou bigbítovou skupinou. Jejich blok vynikal útočností kytarových riffů doplněných kulometnou technikou vytvářenou baskytarou s bicími, to vše orozměrněné trojhlasným pěvometem pánů z "Vibrátorova", kteří zase dokázali, že "Punk´s Not Dead"  Až na věky!

A že se lidem vedlo předobře, na to vemte jed! A nebo radši dobrou kořku!!

PublikumPublikumPublikumPublikumPublikumPublikumPublikum



Váš K.H. Roudenský

 
HOME
UP