Home
Noviny
Kultura
info

 

GRAND SLAM & FUNKY FEAST ANEB FUNKYÁDA `POD LAMPOU`


navštívenky


Byl pozdní večer, první máj ...
... když každý v Lampě funkoval


Takto drze upravené verše klasika, a zakladatele české moderní poezie, jsem si říkal v nočce při návratu z prvokvětnového koncertu v již zmiňovaném klubu. Ale nepředbíhejme...

Funky FeastFunky FeastFunky FeastFunky FeastFunky FeastFunky FeastFunky FeastFunky Feast

Jako první vystoupilo festovní sdružení, které si říká Funky Feast. Pochází z Prahy a je opravdovým "zjevením" naší hudební zcény. Od počátečních tónů bylo jasné, že se tito výteční muzikanti s ničím mazlit nebudou, a ve svém bloku v sále zcela rozfunkyovali přítomné lidičky.

PublikumGrand SlamGrand SlamGrand SlamGrand SlamGrand SlamGrand SlamGrand Slam

Grand Slam z U.S.A. který převzal podium, aby ho zcela opanoval svými odvazy, ze kterých tryskal muzikanský um a naprostá radost čísící z každého gesta, zcela "rozvařil" publikum již předvařené. Pařili,pařili a pak přišel mistr /s velkým M/ Gary "Mudbone" Cooper, co zpěvácká třešinka na nesmírně dobrém dortu tohoto hostinofunku, a že to není žádný troškař, svědčí jeho působení coby fronmana s takovými veličinami žánru jako: Maceo Parker, Bootsy Colins či George Clinton ...

Grand Slam

Navíc musím přiznat, že moje nelehká maličkost se sama musela držet, aby trsáním nezhopsala ze svého digitálně-fotoaparátovského trůnu, nezačala tančit, a na všechno focení se nevy... ,což je u ní velmi neobvyklé :-). A pak už jen prchám na noční MHD, abych ráno jakožto špitálník ve službě platen něco byl, a celou cestu mi hučí v uších rachot z prožitého.

Grand SlamPublikumPublikumPublikumPublikumPublikumGrand SlamGrand Slampublikum

K.H. Roudenský


Bohužel se nám nepodařilo zjistit konkrétní jména členů kapel pro uvedení v této fotoreportáži. Jako součást omluvy přinášíme více fotek než obvykle.
 
HOME
UP