Home
Noviny
Kultura
info
kultura

 

NEŘEŽ V ELEKTŘE


navštívenky


Dobrou příležitost k ukončení deštivého dne a zahnání podzimních chmur poskytla ve čtvrtek 4.10. večer v plzeňském klubu Elektra stylově velmi rozmanitá skupina Neřež.

NeřežZ. VřešťálM. ŠkardováD. UherV. SázavskýVřešťál & Ještě jednou

Poslechnout si nástupce kultovní skupiny Nerez přišlo zhruba sto návštěvníků nejen z luhů českých. O dobrou náladu v sále se starali Zdeněk Vřešťál (akustická kytara, zpěv), Vítek Sázavský (ak. kytara, šestistrunná baskytara, doprovodný zpěv), David Uher (bicí), a to nejkrásnější nakonec - Magda Škardová (cello, zpěv, ak. kytara).

Kapela mimo dobré nálady do Plzně přivezla představit novou desku Ještě jednou, z níž byla převážná část písní hrána v první půli koncertu. Na zbytek si Neřežáci připravili starší, většině diváků známe hity, ať již ze starších desek, či z minulých časů původního Nerezu.

O tom že Neřež nehraje jen k poslechu nás přesvědčil pár tanečníků následně odměněných nejen potleskem ale i již zmiňovanou novou deskou přímo ze Zdeňkových rukou. Z koncertu jsem si odnesl příjemný pocit, že na české scéně se vyskytuje stále několik stálic hrajících tu "dobrou" muziku.

Pajiczek
 
HOME
UP