Home
Noviny
Kultura
info

 

PLZEŇ PLZNI - HUDBOU PROTI VODĚ


navštívenky


Plzeň Plzni

Benefiční koncert plzeňských kapel pro Plzeň

Neuběhlo ani čtrnáct dní od povodní, které zasáhly Plzeň a benefiční akce se rozjely naplno. Jednou z nich byl i koncert plzeňských skupin ve středu 21. srpna ve Svornosti na Doubravce.

Jako první vystoupila skupina Tanit se svým pronikavým rockem, po nich přišel folk v podaní muzikantů Bory. Následovala alternativa se španělskými rytmy Mediterian a po nich Elvis Gott Superstar. Milovníci funky si zde určitě přišli na své, hned 3 kapely tohoto žánru: My Music, De La Fun a Buster Nixon. Jednu hodinu po půlnoci už bylo jasné kolik se vybralo, částka činí necelých 18 000 korun českých a půjde na konto krajského povodňového štábu. Symbolické vstupné 35Kč přilákalo na 4 stovky diváků. Ti zde mohli shlédnout výstavu fotografií zaplavené Plzně.

Hlavním hřebem večera byly Buster Nixon, ska z plzeňska Tleskač a legendární punk/rock Požár mlýna.

Pro mě bylo velmi příjemné vidět po dlouhé době pohromadě několik plzeňských skupin více žánrů. Posluchači i muzikanti se bavili. Poděkování patří určitě všem, kteří přišli, hráli ale hlavní zásluhu na této akci má člověk který to vymyslel a zorganizoval Roman Sedláček.

K naprosté dokonalosti chybělo pouze pivo, které před půlnocí došlo a občasné výpadky elektrického proudu.

Plzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň Plzni

Plzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň Plzni

Plzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň PlzniPlzeň Plzni

Alík
 
HOME
UP