Home
Noviny
Kultura
info

 

HONZA MUSIL, TV PRIMA


zajímavosti  - rozhovory pro radost

 

Plzeň navštívil v souvislosti se Dnem psů populární moderátor Honza Musil, a tak jsme se ho zeptali, jak vlastně stíhá pracovat při své práci v TV i pro charitativní akce v celé republice.



Pomáhám různým spolkům. To je pravda. Jsem totiž přesvědčen, že mediálně známá osobnost to dělat musí, protože může využít svého vlivu. A spojování pomoci lidem, kteří to potřebují, s pomocí zvířatům je nutné, protože všichni tvoříme život na této zemi. Je přeci nutné prezentovat soužití lidí s přírodou. Dělám pořady o lidech a o zvířatech a baví mě to. Jsou to vždycky čisté věci a peníze jdou správným směrem. Těší mě, že lidi přijdou dobrovolně a to je podstatný.

Plzeň je vlastně takovou vlaštovkou v těchto akcích, takovým semaforem pro ostatní města. Podporoval jsem mnoho akcí do roku 2000, ale trochu mě to zmáhalo a proto jsem od letoška začal akce omezovat ke kvalitě a skutečně podle cíle. Některé tzv. charitativní akce neplnily moje očekávání a mnohdy se na nich obohacovali lidé, kteří to nepotřebovali nebo byly ziskové. Akce si vybírám. Plzeň je takovou výjimkou a není to jenom o kravatě a večerní toaletě.

Do roku 2000 jsem dělal i 16 charitativních akcí za měsíc a to bylo i na mě moc. Teď mám přibližně 7 akcí za měsíc. Do konce roku proběhne mnoho akcí, ale jednu vypíchnu. 1. října v Lucerně pro nadaci Kapky naděje, kterou vede Vendula Svobodová a zabývají se pomocí dětem, které mají onkologické onemocnění. Bude to veřejný koncert hvězd popu. Tím chceme přispět na zakoupení přístroje, který dosud chybí, a to na zjišťování stavu krve. Mají vystoupit např. Helena Vondráčková a Iveta Bartošová, spousta skupin a další dobří lidé. Jsem rád, že to bude ze záznamu vysílat i TV PRIMA. Uvidí to mnoho lidí. A je připraveno telefonování, které bude takto sbírat dary.

Nedá se to stihnout bez podpory týmu lidí. Měl jsem několik managerů, ale nějak jsme se neshodli. A tak od minulého roku mám agenturu Blue&Green a Martina Hakra, kteří nejen mně, ale i Zoře Jandové připravují půdu, aby akce dopadla tak, jak si představuji. Mnoho času to bere, ale když dáváte, tak vás to uspokojí a to i rodina doma pochopí.

Popřeji všem lidem, kteří dělají pro druhé, hodně čistoty, té duševní. Ta hodně chybí.

Kontakt: je v redakci





Nimrod



 
HOME
UP