Home
Noviny
Kultura
info

 

PUNK V HIFI KLUBU: DISHARMONICI, DWA SEKSY


navštívenky


V pátek 11. ledna zažil plzeňský HIFI klub událost na toto místo poněkud nezvyklou. Punkový nářez skupiny Disharmonici a jejich hosta "velmi komerční" kapely Dwa seksy.

DisharmoniciDisharmoniciDisharmoniciDisharmoniciDisharmonici

Disharmonie: nesoulad tónů užitý buď z neznalosti nebo záměrně
Disharmonici s novým basákem předvedli zhruba pětatřicetihlavému publiku asi třičtvrtěhodinové pásmo ničím nevýrazných písní. Ke konci sice zahráli dvě vybrnkávačky, ale jinak typický punkový zvuk. Bohužel musím říci, že kvalitu produkce vyzdvihoval právě nový basák... jinak stále se opakující ty samé riffy.

Dwa seksyDwa seksyDwa seksyDwa seksyDwa seksy

Dwa seksyDwa seksyDwa seksyDwa seksy

Co je lepší než sex: Dva sexy
Host kupodivu vystupující až jako druhý ukázal, že má na svého hostitele hodně navrch. Rozličné aranže a dobré texty byly zárukou dobře prožitého zbytku večera. Vystoupení Seksů mělo jen dvě malinké chybičky. První bylo, že chyběla zpěvačka... byla však výborně zastoupena. Druhou menší a dobře překonanou chybou bylo, že půlka skupiny nehrála na svoje nástroje. Ještě musím vyzvednout výkon bubeníka, jenž je opravdu plzeňským nadprůměrem. Tímto však nezavrhuji výkon zbytku "komerční" kapely, která, ač hrajíc na cizí nástroje a v nezvyklém prostředí, předvedla, že umí.

ObecenstvoObecenstvoObecenstvoObecenstvoSličné barmanky Hifi klubuObecenstvo

Pajiczek, foto:K.H. Roudenský



         rozhovor s kapelou Dwa seksy
 
HOME
UP